Soof de Musical op 18 november 2018 in première

30 augustus 2017, 19:30 - Redactie
Soof de Musical op 18 november 2018 in première

Eind mei dit jaar werd al duidelijk dat Soof de Musical er zou gaan komen, nu is ook duidelijk dat de musical volgend jaar op 18 november in première zal gaan. Na de première volgend najaar volgt een tournee langs de grootste Nederlandse theaters.

De musical zal worden gemaakt door producenten Cook a Dream en RTL Live Entertainment in samenwerking met het Luxor Theater, Chassé Theater en Parkstad Limburg Theaters. De musical is gebaseerd op de gelijknamige romantische komedie uit 2013. Het recept voor Soof de Musical: een unieke, nieuwe theatervoorstelling waarbij het publiek letterlijk en figuurlijk plaatsneemt in Soofs leven én in haar keuken.

Soof viert de onvolmaaktheid van het drukke leven van veertigers met liefde, muziek en humor. Waarbij Soof het publiek trakteert op hapjes uit eigen keuken.

Workshops

Soof de Musical workshops vinden dit jaar plaats in respectievelijk Rotterdam (november) en Breda (december). Deze workshops zijn een nieuw voor Nederland. Bezoekers van de workshops worden betrokken bij het maakproces van Soof de Musical. In deze zogenaamde laboratoriumvoorstelling ziet men de allereerste versie.

Op basis van de reacties wordt de musical verder ontwikkeld door de makers. In Rotterdam vinden de workshops plaats in een uniek pop-up theater, in samenwerking met het Luxor Theater. In Breda wordt gespeeld in het Chassé Theater. De kaartverkoop voor de workshops van de musical is voor beide theaters reeds gestart.

Première
18 november 2018
Dernière
7 april 2019
Producent
Cook A Dream
Meer over Soof de MusicalAnder nieuws over Soof de Musical
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda