Scénefoto’s van De Mol en de Paradijsvogel

20 april 2022, 20:34 - Redactie
Scénefoto’s van De Mol en de Paradijsvogel

Hieronder zie je de scénefoto's van de nieuwe Nederlandse musical De Mol en de Paradijsvogel van OpusOne. De cast bestaat uit Renée de Gruijl, Frans Mulder, Laus Steenbeeke, Milan van Weelden, Samir Hassan en een ensemble van 6 derdejaars studenten van Codarts Rotterdam.

In de musical staan twee verhalen centraal: het verhaal van Albert, die in de laatste fase van zijn leven terugkijkt op zijn bewogen leven, en het verhaal van Wassim, een Syrische vluchteling die in het moderne Amsterdam van 2022 als prille drag artist probeert zich een plek te veroveren in de gay scene die toch niet zo omarmend is als hij had gedacht. Beide mannen zijn op zoek naar een plek waar ze zichzelf kunnen zijn. Duik je de grond in als een mol en verberg je wie je bent, of durf je uitbundig je kleuren te laten zien zoals een paradijsvogel?

In De Mol en de Paradijsvogel worden twee tijden en twee verhaallijnen door elkaar gevlochten tot een indringende vertelling over de zoektocht naar queer rolmodellen en naar je eigen identiteit.

Scenefoto's: Liza Kollau

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda