Saturday Night Fever met Javan Hoen en Vajèn van den Bosch

20 januari 2020, 09:54 - Redactie
Saturday Night Fever met Javan Hoen en Vajèn van den Bosch

De Graaf & Cornelissen brengt volgend seizoen Saturday Night Fever terug naar de Nederlandse theaters zo heeft de producent aangekondigd. De musical beleeft in januari 2021 haar landelijke première in het Zaantheater te Zaandam en reist daarna tot medio juni 2021 langs de Nederlandse theaters.

Tegelijk met de aankondiging is al duidelijk dat de hoofdrollen zullen worden gespeeld door Javan Hoen en Vajèn van den Bosch, zij spelen de rollen van Tony Manero en Stephanie Mangano. Javan Hoen is danser en choreograaf, onder andere bekend van de talentenjacht Sunday Night Fever en So You Think You Can Dance. Hij speelde tevens in 2012 in Flashdance. "Ons artistieke team is van mening met Javan dé ideale mannelijke hoofdrolspeler voor Saturday Night Fever anno 2021 binnen te halen." aldus producent Hans Cornelissen.

Vajèn van den Bosch is momenteel te zien in Kinky Boots, eveneens van De Graaf & Cornelissen en speelde eerder in onder andere On Your Feet!, De Gelaarde Kat en Grease. "We zijn heel blij dat we de samenwerking met Vajèn voortzetten. Met haar eerste komische rol als Lauren in Kinky Boots, waarvoor ze genomineerd is voor een Musical Award, maakt ze een verpletterende indruk" aldus producent Hans Cornelissen.

Saturday Night Fever was al eerder in Nederland te zien waaronder in 2012, toen waren er hoofdrollen voor onder andere andere Joey Ferre en Noortje Herlaar.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

Eerstvolgende première

Voorstelling: Winnie de Poeh
Datum: 30-09-2023
Tijd: 19:00 uur
Volledige agenda