Roodkapje De Musical in première gegaan

schedule27 september 2016, 09:19 - Redactie
Roodkapje De Musical in première gegaan

Afgelopen zondag is in Parktheater Eindhoven de nieuwe familievoorstelling Roodkapje De Musical in première gegaan. De hoofdrol in deze familievoorstelling wordt gespeeld door Maud Mulder. De 34 jarige actrice kreeg ooit bekendheid met haar tweede plaats in Idols en speelde 8 jaar geleden ook de rol van Roodkapje.

Van Hoorne Entertainment begon acht jaar geleden met het produceren van deze sprookjesreeks waarvan Roodkapje de eerste was. "Het is geweldig om te zien dat zoveel jaar later de humor en het verhaal nog zo staan. De zaal ligt werkelijk in een deuk om sommige wolvenscènes. Maar ook de mooie tijdloze liedjes zijn sterk en meeslepend", aldus producent en acteur Michael van Hoorne.

Tijdens de première mochten veel van de kleine gasten het toneel op en in hun Roodkapje kostuums op de foto met de cast. De gehele tour zullen de spelers voor en na de voorstelling te zien zijn in de foyer voor een meet & greet en Sprookjes-afterparty. Roodkapje De Musical tourt tot en met 11 juni 2017 langs 110 theaters.

roodkapje_premiere_1

roodkapje_premiere_2

roodkapje_premiere_3

roodkapje_premiere_4

roodkapje_premiere_5

roodkapje_premiere_6

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Sing-a-long
Locatie: Uitmarkt Amsterdam
Datum: 25-08-2019
Tijd: 21:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda