Robert ten Brink opent Mies Bouwman Foyer in het Beatrix Theater

9 maart 2019, 13:55 - Redactie
Robert ten Brink opent Mies Bouwman Foyer in het Beatrix Theater
Foto: Roy Beusker

In het Beatrix Theater in Utrecht is vanmiddag een eerbetoon aan televisielegende Mies Bouwman gebracht. Presentator Robert ten Brink opende de Mies Bouwman Foyer officieel door een portret van de iconische presentatrice te onthullen.

De opening vond plaats in het bijzijn van diverse genodigden, waaronder Mies haar kinderen Joost en Mies Timp en burgemeester Jan van Zanen van Utrecht.

In de jaren zeventig was het Beatrix Theater de plek waar Mies Bouwman haar legendarische spelshow Eén van de Acht opnam. Stage Entertainment Nederland en de Jaarbeurs Utrecht eren haar een jaar na haar overlijden met een eigen foyer.

Albert Verlinde, algemeen directeur Stage Entertainment Nederland en daarmee eindverantwoordelijk voor het Beatrix Theater: “Vanaf vandaag draagt de grootste en meest centrale foyer van het Beatrix Theater de naam Mies Bouwman Foyer. We ontvangen hier iedere dag 1500 mensen, die vanaf vandaag Mies haar naam en portret prominent in de foyer zien hangen. Een zeer terecht en blijvend eerbetoon aan de ‘koningin van de Nederlandse televisie“.

Op dit moment is Mamma Mia! te zien in het Beatrix Theater en vanaf volgend jaar zal TINA – De Tina Turner Musical gaan spelen in Utrecht.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda