Robert ten Brink opent Mies Bouwman Foyer in het Beatrix Theater

schedule9 maart 2019, 13:55 - Redactie
Robert ten Brink opent Mies Bouwman Foyer in het Beatrix Theater
photo_camera Foto: Roy Beusker

In het Beatrix Theater in Utrecht is vanmiddag een eerbetoon aan televisielegende Mies Bouwman gebracht. Presentator Robert ten Brink opende de Mies Bouwman Foyer officieel door een portret van de iconische presentatrice te onthullen.

De opening vond plaats in het bijzijn van diverse genodigden, waaronder Mies haar kinderen Joost en Mies Timp en burgemeester Jan van Zanen van Utrecht.

In de jaren zeventig was het Beatrix Theater de plek waar Mies Bouwman haar legendarische spelshow Eén van de Acht opnam. Stage Entertainment Nederland en de Jaarbeurs Utrecht eren haar een jaar na haar overlijden met een eigen foyer.

Albert Verlinde, algemeen directeur Stage Entertainment Nederland en daarmee eindverantwoordelijk voor het Beatrix Theater: “Vanaf vandaag draagt de grootste en meest centrale foyer van het Beatrix Theater de naam Mies Bouwman Foyer. We ontvangen hier iedere dag 1500 mensen, die vanaf vandaag Mies haar naam en portret prominent in de foyer zien hangen. Een zeer terecht en blijvend eerbetoon aan de ‘koningin van de Nederlandse televisie“.

Op dit moment is Mamma Mia! te zien in het Beatrix Theater en vanaf volgend jaar zal TINA – De Tina Turner Musical gaan spelen in Utrecht.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Waitress stopt volgend jaar zomer op West Endschedule 22 november 2019, 09:01
Crosswalk the Musical: Frozenschedule 21 november 2019, 21:07
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Annie
Datum: 01-12-2019
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda