Rik Torfs en Marcel Vanthilt in Jesus Christ Superstar – a musical dinner show

28 mei 2021, 14:32 - Redactie
Rik Torfs en Marcel Vanthilt in Jesus Christ Superstar – a musical dinner show

Jesus Christ Superstar - a musical dinner show moest afgelopen paasvakantie de openingsproductie van Studio Zuid (de compleet vernieuwde Zuiderkroon) in Antwerpen worden, maar door de coronacrisis stelden producenten Music Hall en Teatro Cinque de shows uit tot december 2021. Met Pieter Jan De Paepe als rockende Jezus Christus, Ruben Van keer als Judas en April Darby als Maria Magdalena, kon deze moderne concertversie van de legendarische rockopera van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice alvast rekenen op 3 topvocalisten in de hoofdcast.

Nu is aangekondigd dat Prof. dr. Rik Torfsde rol van verteller op zich gaan nemen. Rik neem de bezoeker in de foyer als vertellende buitenstaander en bevoorrechte getuige - met de extra bagage en kennis van zo'n 2000 jaar (kunst)geschiedenis - mee op een audiotour door de 14 staties van de kruisweg, vertrekkend vanuit hun Bijbelse context en achtergrond. Als tweede is Marcel Vanthilt toegevoegd aan de cast. Marcel zal in deze productie in de huid kruipen van Herodes Antipas.

Jesus Christ Superstar - a musical dinner show is te zien van 17 december tot en met 30 december in Studio Zuid in Antwerpen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda