Reprise The Bridges of Madison County

22 juni 2018, 21:39 - Redactie
Reprise The Bridges of Madison County

Op donderdagavond 21 juni waren we bij The Bridges of Madison County in DeLaMar Theater te Amsterdam.

Na een succesvolle reeks uitverkochte voorstellingen afgelopen jaar is The Bridges of Madison County vanwege grote belangstelling te zien in het DeLaMar Theater voor 15 voorstellingen: van 20 juni tot en met 8 juli. Net als onze vorige recensie waren we ook ditmaal helemaal weggeblazen. Lone van Roosendaal stijgt boven iedereen uit in haar rol en de liefde tussen haar en Robert, gespeeld door René van Kooten, spat van het toneel af.

De cast is inmiddels iets aangepast: Ad Knippels speelt de echtgenoot Richard Johnson. Hij zet deze rol geloofwaardig neer. Horkerig, maar met veel liefde voor zijn Francesca.

Joost van der Aa speelt zoon Michael Johnson en Charlotte van der Plas speelt de dochter Carolyn Johnson. Zij spelen heel makkelijk met elkaar en je gelooft direct dat zij broer en zus zijn. Herkenbare broederlijke ruzies die in elk gezin wel aan de orde zijn, maakt ook dat het stuk soms wat luchtigheid krijgt.

De muzikanten worden op een goede manier gebruikt in het stuk, zij spelen tevens figuranten. Het decor is simplistisch, maar dit maakt voor het geheel niet uit. Je gelooft het hele stuk en je wordt van meet af aan in het verhaal gezogen. Dit is echt een productie die gezien moet worden.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda