Repetities Sint Mysterie feestelijk van start

19 oktober 2019, 15:44 - Redactie
Repetities Sint Mysterie feestelijk van start

In Hilversum zijn vandaag de repetities begonnen van de door Plzier Entertainment geproduceerde Sinterklaasvoorstelling Sint Mysterie. Eind november/begin december vindt in diverse theaters in Nederland deze spannende, interactieve en muzikale Sinterklaasvoorstelling plaats. In deze periode wordt de show 12 keer gespeeld voor diverse basisscholen (meer dan 2700 kinderen). De voorstelling is geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie 3 tot 12 jaar.

Sinterklaas is weer in Nederland. Lucas en Lisa hebben ook dit jaar weer een verlanglijstje gemaakt en zijn benieuwd wat ze zullen krijgen op 5 december. Als Lucas en Lisa uit school komen, komt er een extra uitzending van het Sint Nieuws met Willemijn. Sinterklaas wil terug naar Spanje? Oh Nee! Hoe is dit mogelijk? Waarom wil Sinterklaas terug naar Spanje? Zullen Luca en Lisa er achter komen? Misschien lukt het wel met de hulp van de DJ-Piet, DansPiet en RijmPiet. Beleef dit spannende avontuur mee tijdens de muzikale Sinterklaasvoorstelling Sint Mysterie.

Bedenkers en initiatiefnemers Guido Dijkstra en Nick Homan, eigenaren van Plzier Entertainment, hebben een duidelijke reden voor het uitvoeren van deze muzikale Sinterklaasvoorstelling: "Wij vinden het belangrijk dat kinderen van de basisschool in aanmerking komen met diverse culturele activiteiten, waaronder het bezoeken van een voorstelling in een echt theater. De culturele potjes van basisscholen zijn niet groot, waardoor dit soort theateruitjes vaak geen doorgang kunnen vinden. Doordat we onze Sinterklaasvoorstelling aanbieden voor een low budget prijs, zorgen wij ervoor dat het voor elke school toegankelijk is. Het is ons ook dit jaar weer gelukt om een muzikale en interactieve Sinterklaasvoorstelling neer te zetten!”

De Sinterklaasvoorstelling Sint Mysterie is in totaal 12 keer te zien in Nigtevecht, Leeuwarden, Hilversum en Arnhem.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda