Repetities gestart voor Woezel & Pip en de Tijdmachine

11 september 2018, 18:50 - Redactie
Repetities gestart voor Woezel & Pip en de Tijdmachine

Vandaag zijn de repetities van de nieuwe familiemusical Woezel & Pip en de Tijdmachine gestart. In de studio van Van Hoorne Entertainment is met de cast en crew de taart aangesneden als startsein van de repetitieperiode. De voorstelling zal vanaf 6 oktober te zien zijn met meer dan 170 shows in theaters door heel Nederland.

Na de voorstelling Op zoek naar de Sloddervos! beleven Woezel en Pip opnieuw een groot avontuur in hun vijfde familievoorstelling Woezel & Pip en de Tijdmachine.

Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar het land van nog niet gebeurd. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat… Een familiemusical voor alle kinderen vanaf 2 jaar.

Laat je meevoeren naar de bijzonderste plekken in de Tovertuin, zing en dans mee met nieuwe liedjes, verwonder je over het schaduwspel en schuif naar het puntje van je stoel als alles mis lijkt te gaan en de vriendjes zich afvragen of ze ooit nog thuiskomen… En natuurlijk komen ze weer thuis! Want ze willen al hun lieve vriendjes graag na de voorstelling in de foyer ontmoeten. Kom knuffelen met de levensgrote pluchen Woezel en Pip en ga zelf ook op avontuur.

Woezel & Pip en de Tijdmachine is van 6 oktober tot en met 19 mei volgend jaar te zien.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Rust en Vreugd
Datum: 02-04-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda