Pop-up Theaterexpo in De Goudse Schouwburg

8 juli 2020, 10:49 - Redactie
Pop-up Theaterexpo in De Goudse Schouwburg

De Goudse Schouwburg verrast wederom met een bijzonder project. Vanaf vrijdag 10 juli heb je dé kans om rond te lopen tussen decorstukken, theaterkostuums en rekwisieten want de schouwburg wordt het decor voor een unieke theaterexpo.

De komende maanden is een aantal prachtige jurken van Karin Bloemen in de schouwburg te bewonderen. Maar ook Eliza Doolittle’s Ascotjurken en -hoeden uit My Fair Lady. Je kunt plaats nemen achter de bar van tante Piet uit musical de Jantjes en in het kantoor van Professor Higgins uit My Fair Lady. Je ziet kostuums uit Evita, de finalejurk van Lola uit Kinky Boots en nog heel veel meer.

De bijzondere collectie komt van DG Theater en De Graaf & Cornelissen Entertainment. Samen met hen en theaterbureau Impact Entertainment organiseert de schouwburg deze expositie. Middels een audiotour vertellen artiesten en creatives je anekdotes en interessante weetjes over de producties. Deze tour werkt middels QR codes en hiervoor heb je je mobiele telefoon en een eigen koptelefoon nodig.

De schouwburg organiseert (backstage) rondleidingen bij de expo en als je wil, kun je zelfs een VIP rondleiding boeken voor jezelf, je gezin, met collega’s of met je vriendengroep. Ook worden er speciale activiteiten rondom de expositie georganiseerd. Op vrijdag 10 juli opent wethouder Thierry van Vugt de theaterexpositie. Voor openingstijden en prijzen kun je terecht op de site van De Goudse Schouwburg.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda