Paul de Leeuw als Horace in Hello Dolly!

schedule5 april 2019, 13:13 - Redactie
Paul de Leeuw als Horace in Hello Dolly!
photo_camera Foto: John Kramer

Paul de Leeuw zal volgend jaar ook te zien zijn in Hello Dolly! zo heeft producent MediaLane zojuist bekendgemaakt. In de musical zal Paul de rol van Horace gaan spelen, een rol die hij zal gaan delen met een andere acteur wiens naam later bekendgemaakt wordt.

"Ik vind het heel leuk om wederom met Simone op het toneel te staan! Nu als haar moeilijke te veroveren man to be. Niets leukers om met Simone en vele anderen een avond plezier te maken!"

Hello Dolly! vertelt het komische verhaal van Dolly, een uiterst charmante bemoeial wiens talent het is om de meest uiteenlopende zaken te ‘regelen’, zoals De Liefde. Als Dolly aankomt in New York om een vrouw te vinden voor een rijke, norse ondernemer beseft ze dat deze man ideaal is voor…haarzelf!

Eerder werd al aangekondigd dat Simone Kleinsma, Freek Bartels en Marjolijn Touw rollen zullen vertolken in Hello Dolly!. Simone Kleinsma speelt Dolly, Freek Bartels is te zien als Cornelius en Marjolijn Touw speelt Mevrouw Rose / Ernestina.

Hello Dolly! gaat op 8 maart in première in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Première
8 maart 2020
Dernière
3 januari 2021
Producent
Meer nieuws over Hello Dolly! (2020)
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Annie
Datum: 01-12-2019
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda