Nurlaila Karim noodgewongen gestopt als Donna in Mamma Mia!

19 november 2019, 19:14 - Redactie
Nurlaila Karim noodgewongen gestopt als Donna in Mamma Mia!
Foto: Brinkhoff / Mögenburg

Nurlaila Karim is noodgedwongen gestopt met haar rol als Donna in Mamma Mia!, dit laat de actrice weten in een bericht op haar eigen Facebookpagina. Nurlaila beleefde begin december afgelopen jaar haar première als Donna, een rol die ze sindsdien afwisselde met Antje Monteiro.

In het bericht schrijft ze dat ze compleet instortte nadat ze twee maanden geleden een blog had geschreven die uiteindelijk nooit online werd geplaatst. Toen ze klaar was met schrijven bleef ze maar huilen en besefte ze hoe moe ze eigenlijk was van jaren racen, rennen, huishouden, kinderen, baan, eigen bedrijf, scheiding, verhuizingen en een demente vader die overleed.

Het is onduidelijk of Nurlaila nog te zien zal zijn in de komende anderhalve maand dat de musical nog is te zien in het Beatrix Theater. Voor nu heeft Rosalie de Jong de plek van Nurlaila overgenomen, de laatste voorstelling zal op 29 december worden gespeeld.

Het bericht van Nurlaila:
Twee maanden geleden schreef ik een blog... die ik nooit geplaatst heb, want toen ik klaar was met het schrijven bleef ik huilen! Ik besefte hoe moe ik ben! Moe van jaren racen, rennen, 300 bordjes hooghouden... een huishouden, mijn kinderen, een baan een opstartend bedrijf, een scheiding, een demente vader die overleed en drie verhuizingen....

Ik bleef huilen! Wat is er veel gebeurd! En ik heb niet de tijd genomen het te verwerken! Kort daarna kreeg ik griep, dus ik heb me ziek gemeld... ik bleef ziek, mijn stem liet me in de steek.. Mijn lijf liet me in de steek.., of zal ik liever zeggen… mijn lijf heeft me wakker geschud!!!

Nur!!! Zo kan je niet verder!!! Ga eens rusten jij!!

Rosalie de Jong heeft mijn plekje over genomen in Mamma Mia!.. (dank je ??). Of ik nog een show doe de komende maanden zal mijn lijf me aangeven...ik vind deze show echt een van de leukste dingen die ik ooit gedaan heb! Dus de wil is er zeker.

Ik weet wel een ding.. ik hou het voortaan bij één; hooguit twee bordjes tegelijk! Ik plaats voor degene die het leuk vinden alsnog mijn blog van twee maanden geleden, want hij was eigenlijk grappig bedoeld en ik denk dat veel mensen zich er in kunnen herkennen.

Liefs Nur

Première
10 september 2023
Dernière
21 april 2024
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over Mamma Mia! (2023)Ander nieuws over Mamma Mia! (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda