Nurlaila Karim en Tony Neef varen mee met de Musical Cruise 2020

6 november 2019, 12:22 - Redactie
Nurlaila Karim en Tony Neef varen mee met de Musical Cruise 2020

Nurlaila Karim en Tony Neef, zullen naast de al eerder aangekondigde Stanley Burleson, te zien zijn tijdens de Musical Cruise 2020.

Op 28 juni 2020 vertrekken zij, vergezeld van een zeer getalenteerd musical-ensemble en pianist Billy Maluw (The Voice of Holland) aan boord van het nieuwste schip van Holland America Line, de Nieuw Statendam, voor een achtdaagse cruise naar de Noorse fjorden & steden. De Musical Cruise 2020 wordt georganiseerd door Zeetours, Cruisewinkel en Cruise Travel, in samenwerking met Holland America Line.

Nurlaila Karim is op dit moment te zien als Donna in de musical Mamma Mia!. Tony Neef is dit seizoen te zien in Haal Het Doek Maar Op en Stanley Burleson is op dit moment in Rome aan het repeteren voor de Queen rockmusical We Will Rock You.

De Musical Cruise vertrekt op 28 juni 2020. met het nieuwste schip van Holland America Line, de Nieuw Statendam, vanuit Amsterdam voor de 8-daagse Viking Saga cruise langs de adembenemende Noorse fjorden & steden. De Musical Cruise bezoekt het pittoreske dorpje Flåm aan een zijarm van de Sognefjord, het historische Stavanger, de hoofdstad van de Noorse Riviera Kristiansand en de charmante Noorse hoofdstad Oslo. Dit alles varend aan boord van de luxueuze Nieuw Statendam.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda