Nieuwe verfilming West Side Story komt gewoon in de bios

30 november 2021, 10:53 - Redactie
Nieuwe verfilming West Side Story komt gewoon in de bios

De nieuwe verfilming van West Side Story van Steven Spielberg verschijnt volgende maand gewoon in de Nederlandse bioscoop zo heeft Disney laten weten aan het AD. De film zal dus te zien zijn vanaf 9 december ondanks de huidige coronalockdown die de komende weken nog van toepassing zal zijn.

Doordat de bioscopen met de nieuwe maatregelen om 17:00 uur moeten sluiten en overdag slechts een derde van de bezoekers toegelaten mogen worden zijn verschillende films al uitgesteld waaronder Soof 3 en Bon Bini Holland 3.

West Side Story verkent de verboden liefde en rivaliteit tussen de Jets en de Sharks, twee bendes van tieners van verschillende etnische achtergronden. In de film speelt Ansel Elgort de rol van Tony, de 20-jarige actrice Rachel Zegler speelt Maria. Voor de twee belangrijkste bijrollen van Anita en Shark-leden Bernardo en Chino is gekozen voor Broadway-acteurs Ariana DeBose en David Alvarez. Josh Andrés Rivera vertolkt de rol van Chino.

Tegelijkertijd is er ook een nieuwe teaser uitgebracht in aanloop naar de première van West Side Story, deze kun je hieronder bekijken.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda