Voorstelling: Snacks!

Snacks!
Foto: Annemieke van der Togt
Première
N.N.B.
Dernière
N.N.B.

Vanwege productionele redenen heeft producent Bos Theaterproducties besloten om de volledige tour van de voorstelling te annuleren.

Verhaal

Snacks! is dé smakelijkste voorstelling van dit seizoen, met in de hoofdrol Neerlands favoriete snack: de kroket! Zinnenprikkelend muzikaal komedietheater, in een wit plastic bakje.

Trakteer jezelf op een heerlijke voorstelling over de Hollandse cuisine in al haar glimmende vette glorie. Alles zit tegen voor snackbarhouder Willem, maar ze wil koste wat het kost het frituurvet in haar snackbar weer laten spetteren en borrelen. Dankzij een wanhoopspoging de zaken op orde te krijgen belandt ze in een krankzinnige reis door tijd, ruimte en snackgeschiedenis, waarin pratende duiven en tapdansende kaassoufflés nog tot de minder vreemde dingen behoren. Snacks! is een muzikale komedie over nostalgie, vooruitgang en de kunst van het loslaten.

Voor iedereen die gelooft dat een rondje snackbar op z’n tijd geen kwaad kan. Op dinsdag bijvoorbeeld. En zaterdag na het stappen, natuurlijk. O, en vrijdag, vrijdag is frietjesdag. Én een bitterbal tijdens de zondagmiddagborrel. Snacks! Het water loopt je gegarandeerd in de mond.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

Musicals

Aida
Stage Entertainment
Mamma Mia!
The Party
Just Entertainment
Pretty Woman
Stage Entertainment
Mamma Mia!
De Graaf & Cornelissen
Meer musicals

Eerstvolgende première

Voorstelling: Winnie de Poeh
Datum: 30-09-2023
Tijd: 19:00 uur
Volledige agenda