Musical: Avonturen Dolfje Weerwolfje

Avonturen Dolfje Weerwolfje
Première
18 december 2010
Dernière
1 mei 2011
Producent

Verhaal

Wat ze ook beweren, Dolfje Spaan is een gewone jongen. Hij heeft gewoon een bril, hij gaat gewoon naar school, hij heeft gewone ouders (nou ja, bijna gewone ouders) en hij is bevriend met het leukste meisje van de wereld, Noura. En als Noura ineens een ándere jongen leuk vindt, is Dolfje ongelukkig. Ook dat is heel gewoon. Niks geks aan. ’t Is alleen dat hij af en toe in een weerwolfje verandert. Als het volle maan is. Dat is inderdaad niet zo gewoon.

Maar voor Dolfje is het geen groot probleem. Hij is het gewend. Noura vindt het ook niet raar. Want zij is zelf ook een weerwolfje. Samen met Noura rondsluipen, ’s nachts bij volle maan, dát vind Dolfje het allerleukste. Maar nu is er dus ineens die andere jongen. En er dwalen nog meer duistere figuren rond. Figuren die Dolfje niet kent. Maar die hèm wel lijken te kennen. Figuren die hem kwaad willen doen. Vanuit de schaduwen in de nacht loeren ze naar Dolfje… En Noura? Waar is Noura gebleven?

Video

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven