Musical: La Dia

La Dia
Première
22 september 2007
Dernière
N.N.B.
Producent
Kees Janssen Theatre Productions

Verhaal

Als de succesvolle Isabelle zich realiseert dat zij morgen 30 wordt, voelt zij zich bedrukt in plaats van vrolijk. Dan vindt zij bij de post een mysterieus pakje. Als Isabelle het opent blijkt het een magische uitnodiging te zijn van haar Italiaanse tante Rosita om haar verjaardag in Italië te komen vieren. De uitnodiging laat haar zo haar droomverjaardag invliegen!

Isabelle belandt in een bruisend Toscaans kunstenaarsdorp waar speciaal voor haar een groots feest wordt aangericht. Tussen waanzinnige muziek en belevenissen door krijgt ze van iedereen een cadeau. Het ene cadeau nog idioter en fantasierijker dan het andere. En met het cadeau van haar tante, een dagboek van Isabelle’s eigen jeugdbrieven, vindt ze zichzelf terug: Het kind dat kon dromen… Het feest groeit naar een hoogtepunt als de gasten haar in het tafellaken jonassen. Onder de klanken van prachtige muziek vliegt ze langzaam omhoog.

Ze heeft haar dromen terug… en weet eindelijk voor welke keuzes ze staat.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven