Musical: High School Musical

High School Musical
Première
25 januari 2009
Dernière
27 september 2009

Verhaal

Disney's High School Musical gaat over twee middelbare scholieren. Troy, de populaire sterspeler van het basketbalteam, en Gabriëlla, een verlegen studiebol die nieuw is op school. Troy en Gabriëlla komen erachter dat ze een verborgen passie voor zingen delen. Als ze samen auditie doen voor de hoofdrol in de schoolmusical, zet dit de middelbare school East High op zijn kop en gaan hun medeleerlingen zich ermee bemoeien.

In een poging de vaste groepjes op school bij elkaar te houden maken de 'jocks' (sportfanaten) en de 'brainiacs' (studiebollen) en zelfs de vaste leden van de toneelclub, allerlei plannen om het paar uit elkaar te houden zodat ze niet samen kunnen optreden. Maar tegen de verwachtingen in gaan Troy en Gabriëlla hun droom - en elkaar - toch achterna en weten zo de andere leerlingen te inspireren om hun eigen verrassende, verborgen talenten te laten zien.

Cast

Troy
Tommie Christiaan
Juf Darbus
Margo Dames
Gabriella
Nathalie van Gent
Coach Bolton
Vastert van Aardenne
Sharpay
Sarah Chronis
Ryan
Paul Boereboom
Chad
Maickel Leijenhorst
Taylor
Natalie La Rose
Kelsi
Na-Young Jeon
Zeke
Roman van der Werff
Martha
Sandra Wijnhout
Jack
Stephan Holwerda

Foto's

High School Musical
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven