Voorstelling: Fokker Blankers Tol

Fokker Blankers Tol
Première
14 november 2023
Dernière
30 maart 2024

Verhaal

Fokker Blankers Tol is een toneelstuk geïnspireerd door drie formidabele actrices: Anne Wil Blankers, Henriëtte Tol en Renée Fokker. Leef je op zaterdag 25 november in de Pay. Zaal van het Wilminktheater helemaal in het verhaal van de drie zussen die elkaar treffen op wat voor iedereen een kruispunt blijkt te zijn. Het is een toneelstuk over drie sterke vrouwen die beginnen te wankelen. 

Henriëtte Tol is het onderwerp van een mediastorm. Renée Fokker is ziek terwijl haar lichaam altijd haar anker en haar kapitaal was. Anne Wil Blankers heeft tot voor kort als een keizerin haar bedrijf geleid en is sinds de dood van hun ouders de matrone van de familie, maar raakt nu langzaam haar greep op de dingen kwijt.

Gedrieën verstoppen ze zich even voor de wereld om op adem te komen en zich te verliezen in herinneringen. Maar dan blijken er best wel wat oude koeien in de sloot te liggen. Ook liggen er nog lijken in de kast. Kennen ze elkaar wel echt zo goed als ze denken? Hoeveel tijd hebben ze eigenlijk nog? Want de werkelijkheid klopt intussen steeds dwingender op de deur.

Scènefoto's

Fokker Blankers Tol
Fokker Blankers Tol
Fokker Blankers Tol
Fokker Blankers Tol
Fokker Blankers Tol
Fokker Blankers Tol

Scenefoto's: Annemieke van der Togt

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Musicals

Moulin Rouge!
Stage Entertainment
Mamma Mia!
The Party
Just Entertainment
Frozen de Musical
Stage Entertainment
Saturday Night Fever
De Graaf & Cornelissen
Meer musicals

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda