Musical: De Zevensprong

De Zevensprong
Première
4 oktober 2004
Dernière
27 februari 2005
Producent
Stichting Beeldenstorm

Verhaal

Meester Frans van der Steg kan geen orde houden. Maar als hij begint te vertellen over zijn alter ego Frans de Rode, een ridder van de eerste orde die heldhaftig heeft gestreden om het kasteel van Torelore, is het doodstil in de klas.

Frans heeft een enorme fantasie – zo eentje waarmee je kunt toveren. Maar wat nu als de fantasie er met jouw verhaal vandoor gaat? Als je vertelt over een belangrijke brief die informatie bevat voor een nieuw avontuur, en dat die brief vreemd genoeg nog diezelfde avond in de bus waait?!

De Zevensprong is een musical vol prachtspektakel. Waarin Meester Frans via de Zevensprong naar een kasteel reist, dat Het Trappenhuis heet. Daar wordt de tienjarige Geert-Jan gevangen gehouden door zijn oom Graaf Grisenstijn, een Gruwelijke Graaf. Volgens eeuwenoude profetieën moet Geert-Jan voor zijn elfde verjaardag de schat vinden... en of dat lukt?

In De Zevensprong weet je soms niet of Meester Frans een verhaal vertelt of dat hij het daadwerkelijk beleeft. Weten de acteurs dat eigenlijk wel? Het script en het decor zitten zo ingenieus in elkaar dat het een ieder tot op het laatste moment blijft boeien.

Scènefoto's

Scènefoto van De Zevensprong
Scènefoto van De Zevensprong
Scènefoto van De Zevensprong

Cast

Graaf Grisenstijn
Meester Frans
Meester Frans
Geert-Jan
Tante Willemijn
Thomtidom
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Musicals

Frozen de Musical
Stage Entertainment
De Tocht
De Tocht B.V.
Mamma Mia!
The Party
Just Entertainment
Meer musicals

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda