Musical November 89 van The Singing Factory twee weken online te zien

7 november 2020, 13:22 - Redactie
Musical November 89 van The Singing Factory twee weken online te zien

Na het succes van Magdalena, kropen Sam Verhoeven (muziek) en Wanne Synnave (script & liedteksten) kropen opnieuw in hun pen om een musicalcreatie op de planken te brengen. Dertig jaar na de Val van de Berlijnse Muur ging November 89 in première. Een pakkende voorstelling over de Muur, geregisseerd door Anne Mie Gils.

In November 89 maken we kennis met Arend Holtz en zijn gezin, die in Oost-Berlijn wonen op het moment dat de grens gesloten wordt. Ze moeten leren omgaan met een veranderende wereld en de nieuwe regels die daarbij horen. Arend zijn broer Klaus gaan ook voor het eerst naar de Humboldt-Universiteit, waar ze kennis maken met de Studentenunie. De sociale onrust binnen de Unie groeit, net zoals de druk om in actie te komen. Iedereen moet keuzes maken. Keuzes die levensbepalend zijn.

De voorstelling werd afgelopen jaar opgenomen in het Zuiderpershuis en zal nu twee weken lang online te zien zijn. Heb je November 89 vorig jaar gemist? Of heb je gewoon zin nog eens te kijken naar deze productie dan kan dat dit van 13 november tot en met 22 november online.

Tickets via www.singingfactory.be. De musical is zowel in België als Nederland te bekijken.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda