Het DeLaMar Theater in ieder geval dicht tot eind dit jaar

6 november 2020, 12:26 - Redactie
Het DeLaMar Theater in ieder geval dicht tot eind dit jaar

Het DeLaMar Theater heeft zojuist laten weten in ieder geval gesloten te blijven tot eind dit jaar. Alle theaters moeten nu tot en met 18 november gesloten blijven en daarna zal tot in ieder geval half december een capaciteitsbeperking van 30 personen gelden.

Voor dit maximum aantal van 30 personen kunnen de geplande voorstellingen helaas niet doorgaan. Hier komt bij dat van veel voorstellingen de volledige tournee wordt verplaatst, gezien de onzekerheid rondom de coronamaatregelen. Dit heeft dan ook grote gevolgen voor de programmering. Zodoende heeft het theater dan ook het moeilijke besluit genomen om de deuren tot en met 31 december gesloten te houden. Dit betekent dat de voorstellingen tot die tijd niet op de geplande datum door kunnen gaan. Gelukkig kunnen vrijwel alle voorstellingen naar een nieuwe datum worden verplaatst.

Heb je kaarten voor een voorstelling tussen 18 november en 31 december? Uiterlijk volgende week krijg je via de mail bericht van ons over de situatie rondom je boeking. Boekers van een afgelaste voorstelling voorafgaand aan deze periode zijn inmiddels geïnformeerd.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda