Miranda Hart maakt debuut op West End als Miss Hannigan in Annie

18 februari 2017, 18:54 - Redactie
Miranda Hart maakt debuut op West End als Miss Hannigan in Annie

Miranda Hart zal dit jaar haar debuut op West End gaan maken. De Brits actrice en comédienne zal de rol van Miss Hannigan in Annie gaan spelen in het Piccadilly Theatre. Bijna twintig jaar geleden was Annie voor het laatst te zien op West End.

"Miss Hannigan is een droomrol en is dat zeker voor mij altijd geweest, ik had alleen nooit gedacht dat het realiteit zou worden. Ik hoop dat mensen het theater zullen verlaten met het gevoel dat het leven net ietsjes beter, dromeriger en vrolijker is geworden na het bekijken van de voorstelling, net als wij dat voelen tijdens het opvoeren van de musical." aldus Miranda Hart over haar rol.

De actrice is met name bekend vanwege haar rol in de komische televisieserie Miranda van de BBC. Daarnaast speelde ze ook in onder andere Absolutely Fabulous, The Vicar of Dibley en Call the midwife.

De regie van Annie ligt in handen van Nikolai Foster, overige castleden zullen later worden aangekondigd. De musical zal te zien zijn op West End vanaf 23 mei tot en met 6 januari 2018, de officiële première staat gepland op maandag 5 juni. Miranda Hart zal in de musical gaan spelen tot in ieder geval 17 september.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda