Mini-versie van Elisabeth tijdens Musicals in Concert in Ziggo Dome

6 oktober 2015, 14:36 - Redactie
Mini-versie van Elisabeth tijdens Musicals in Concert in Ziggo Dome

Vandaag vond in de Ziggo Dome de perspresentatie plaats van Musicals in Concert. Niet alleen toonde Maurice Wijnen het grootste en spectaculaire decor maar ook werd het nummer Starmaker gezongen door de aanwezige cast, niet iedereen kon erbij zijn vandaag. De presentatie stond onder leiding van Stanley Burleson.

Duidelijk is geworden dat er een mini-versie van Elisabeth gespeeld zal worden van maar liefst 25 minuten door Pia Douwes en Stanley Burleson. Elisabeth is een dramatische musical die op 3 september 1992 in première ging in Wenen met Pia Douwes in de hoofdrol. Special guests zijn dit jaar boyband BBrave en Berget Lewis.

cast_mic2015

Musicals in Concert zal op vrijdag 13 november en zaterdag 14 november in de Ziggo Dome gaan plaatsvinden. Naast de al genoemde Pia Douwes en Stanley Burleson zullen ook Anouk Maas, Freek Bartels, Simone Kleinsma, René van Kooten en Willemijn Verkaik deze tweede editie mee gaan doen.

Het decor werd overigens afgelopen maand al getoond door Maurice en Stanley. Het decor, waarvan een foto hieronder, is een weergave van Times Square, inclusief de grote reclameborden en wolkenkrabbers.

decor_musicals_in_concert

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Kruimeltje
Datum: 09-10-2022
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda