CFO Rob Groot weg bij Stage Entertainment

7 oktober 2015, 11:50 - Redactie
CFO Rob Groot weg bij Stage Entertainment

Rob Groot zal gaan vertrekken als CFO bij Stage Entertainment, ook stopt hij als lid van de raad van bestuur. Groot is daarmee de tweede topbestuurder die vertrekt sinds het moment dat Joop van den Ende in juni dit jaar 60 procent van de aandelen verkocht aan de Britse investeringsmaatschappij CVC Capital Partners.

Vlak na de verkoop van de aandelen kondigde Chief Operating Officer Jacques Kuyf aan te vertrekken bij het bedrijf. Ondertussen deed Peter O' Keeffe een stapje terug als CEO om verder te gaan als Chief Content Officer. Zodoende trad op 1 september Just Spee aan als de nieuwe CEO van het bedrijf.

"Ik ben met veel plezier in een belangrijke fase bij Stage Entertainment betrokken geweest. Het laatste jaar was voor mij persoonlijk als cfo erg interessant. Met de succesvolle verkoop is een belangrijke stap gezet" aldus Rob Groot.

Wie Rob Groot zal gaan opvolgen als CFO is nog niet duidelijk. In komende tijd zal Just Spee gesprekken gaan voeren met mogelijke kandidaten voor de positie.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda