Stage Entertainment zoekt middelbare scholieren die Mamma Mia! willen recenseren

2 oktober 2019, 16:35 - Redactie
Stage Entertainment zoekt middelbare scholieren die Mamma Mia! willen recenseren

Middelbare scholieren die altijd al de wens hebben gehad om een theatervoorstelling te recenseren, krijgen hiervoor nu de kans. Stage Entertainment is namelijk op zoek naar leerlingen die een theaterrecensie willen (leren) schrijven. Mamma Mia! bestaat deze maand 1 jaar en om dit te vieren wil de producent middelbare scholieren uit heel Nederland de kans bieden om deze productie te komen recenseren.

Bij de voorstelling op zondagmiddag 27 oktober in het Beatrix Theater in Utrecht maken twaalf recensenten in spe deel uit van het publiek.

De op motivatie geselecteerde middelbare scholieren worden niet in het diepe gegooid. Per provincie wordt één deelnemer uitgekozen. En zij krijgen allemaal voorafgaande aan de voorstelling een workshop recenseren van recensent Arno Gelder, die al vele jaren voor het Algemeen Dagblad voorstellingen recenseert. Hij zal hen de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.

Scholieren uit het middelbaar onderwijs die zich willen inschrijven om Mamma Mia! te recenseren op zondagmiddag 27 oktober (aanvang workshop 11:00 uur, aanvang voorstelling 12:00 uur) kunnen zich t/m 16 oktober aanmelden via marco@royalpromotions.nl.

Per provincie wordt 1 scholier gekozen die met begeleider wordt uitgenodigd voor de workshop en de voorstelling op 27 oktober.

Première
10 september 2023
Dernière
21 april 2024
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over Mamma Mia! (2023)Ander nieuws over Mamma Mia! (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Datum: 24-02-2024
Tijd: 13:00 uur
Volledige agenda