Stage Entertainment zoekt middelbare scholieren die Mamma Mia! willen recenseren

2 oktober 2019, 16:35 - Redactie
Stage Entertainment zoekt middelbare scholieren die Mamma Mia! willen recenseren

Middelbare scholieren die altijd al de wens hebben gehad om een theatervoorstelling te recenseren, krijgen hiervoor nu de kans. Stage Entertainment is namelijk op zoek naar leerlingen die een theaterrecensie willen (leren) schrijven. Mamma Mia! bestaat deze maand 1 jaar en om dit te vieren wil de producent middelbare scholieren uit heel Nederland de kans bieden om deze productie te komen recenseren.

Bij de voorstelling op zondagmiddag 27 oktober in het Beatrix Theater in Utrecht maken twaalf recensenten in spe deel uit van het publiek.

De op motivatie geselecteerde middelbare scholieren worden niet in het diepe gegooid. Per provincie wordt één deelnemer uitgekozen. En zij krijgen allemaal voorafgaande aan de voorstelling een workshop recenseren van recensent Arno Gelder, die al vele jaren voor het Algemeen Dagblad voorstellingen recenseert. Hij zal hen de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.

Scholieren uit het middelbaar onderwijs die zich willen inschrijven om Mamma Mia! te recenseren op zondagmiddag 27 oktober (aanvang workshop 11:00 uur, aanvang voorstelling 12:00 uur) kunnen zich t/m 16 oktober aanmelden via marco@royalpromotions.nl.

Per provincie wordt 1 scholier gekozen die met begeleider wordt uitgenodigd voor de workshop en de voorstelling op 27 oktober.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda