Mariska van Kolck en Jordy van Loon trappen Senior Pride Amsterdam af

17 juni 2019, 18:21 - Redactie
Mariska van Kolck en Jordy van Loon trappen Senior Pride Amsterdam af

Vanaf januari brengt De Graaf & Cornelissen Entertainment het door Dick van den Heuvel geschreven Haal het doek maar op, van Appelscha tot Zierikzee in de theaters. Maar al op 1 augustus geven Mariska van Kolck en Jordy van Loon een klein voorproefje van deze nieuwe musical vol Nederlandse hits. In het Amsterdamse Restaurant-Café in de Waag op de Nieuwmarkt zingen Mariska en Jordy, ter gelegenheid van de Senior Pride, voor het eerst publiekelijk enkele liedjes uit deze voorstelling voorbijkomen.

De Senior Pride hoort bij Pride Amsterdam, dat op 27 juli begint met een Pride Walk & Pride at the Park. De dagen daarna staat Amsterdam geheel in het teken van diverse feesten met op 3 augustus de botenparade om een dag later het evenement af te sluiten met een groot feest op de Dam. De Senior Pride is in het leven geroepen voor roze senioren die overal en altijd zichzelf willen zijn.

Haal het doek maar op is een musical over artiesten op schnabbeltour. Wanneer hitzangers Rolf en Lonneke elkaar op een begrafenis van een geliefde collega ontmoeten, gaan ze terug in de tijd. Een meeslepend, hilarisch en romantisch verhaal over dromen die bedrog zijn, stiekeme verhoudingen, ruzies in de kleedkamers, eindeloze busritten en top of flop. Met klassiekers als Spiegelbeeld, Heel Even, Ritme van de Regen, Ik ben gelukkig zonder jou, Telkens Weer, Sammy, Sophietje, Geweldig, Brandend zand en vele andere klassiekers.

De première van Haal het doek maar, van Appelscha tot Zierikzee vindt plaats op 23 januari 2020 in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Première
23 januari 2020
Dernière
26 april 2020
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over Haal het doek maar opAnder nieuws over Haal het doek maar op
Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Efteling Musical
Locatie: Munttheater
Datum: 10-12-2023
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda