Lazarus na Heerlen ook te zien in MartiniPlaza

18 juni 2019, 08:25 - Redactie
Lazarus na Heerlen ook te zien in MartiniPlaza

Lazarus, het laatste meesterwerk van popster, kunstenaar, stijlicoon en fenomeen David Bowie, is in mei 2020 ook te zien in Bowiestad Groningen. Aanvankelijk zou Lazarus alleen te zien zijn in het DeLaMar Theater in Amsterdam en Theater Heerlen.

Willem de Kok, directeur MartiniPlaza: "We zijn ongelooflijk trots dat Lazarus naar ‘Bowie-stad’ Groningen komt. De voorstelling komt exclusief naar het noorden. Als David Bowie-fan kijk ik er enorm naar uit om één van zijn grootste meesterwerken in MartiniPlaza te zien."

Ook Andreas Blühm, directeur van het Groninger Museum, is verheugd over de komst van Lazarus: "Vier jaar geleden was de grote tentoonstelling over David Bowie te zien in het Groninger Museum. Toen voltooide hij de musical Lazarus en kon nog net voor zijn overlijden de première in New York bijwonen. Dat Lazarus naar Groningen komt, maakt de cirkel rond."

Lazarus is van 13 tot en met 31 mei 2020 te zien in MartiniPlaza. Lazarus zal op zondag 13 oktober in première gaan in het DeLaMar Theater.

Première
13 oktober 2019
Dernière
23 maart 2020
Producent
Stage Entertainment
keyboard_arrow_rightMeer over Lazaruskeyboard_arrow_rightAnder nieuws over Lazarus
Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: RE:Cast
Locatie: DeLaMar West
Datum: 12-12-2022
Tijd: 19:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda