Major Attaway gaat Genie spelen in Aladdin op Broadway

18 januari 2017, 15:33 - Redactie

Major Attaway zal vanaf 21 februari de rol van Genie gaan spelen in Aladdin op Broadway zo is aangekondigd. Major Attaway maakte zijn debuut als Genie understudy in januari 2016.

James Monroe Iglehart die de rol momenteel nog speelt en hiervoor een Tony Award kreeg in 2014 zal gaan stoppen, hij zal namelijk gaan verhuizen naar een aantal straten verderop om de rollen van Marquis de Lafayette en Thomas Jefferson te gaan spelen in Hamilton. Iglehart zal zijn laatste voorstelling gaan spelen op zondag 19 februari, op dat moment heeft hij dan meer dan 1000 keer de show gespeeld. In april zal hij dan in Hamilton te zien zijn.

Disney heeft verder laten weten dat Courtney Reed (Jasmine), Jonathan Freeman (Jafar), Brian Gonzales (Babkak), Clifton Davis (Sultan) en Don Darryl Rivera (Iago) hun contracten hebben verlengd tot half februari volgend jaar. Telly Leung zal de rol van Aladdin gaan overnemen op een nog aan te kondigen datum, dit omdat Adam Jacobs die nu de hoofdrol nog speelt dezelfde rol zal gaan spelen in de versie van Aladdin die door het land zal gaan toeren.

Recent bezocht Musicalweb.nl nog Aladdin op Broadway, ons verslag lees je hier.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

Eerstvolgende première

Voorstelling: Rapunzel de Musical
Datum: 07-10-2023
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda