Liesbeth de Musical deze week volledig te zien op YouTube

22 maart 2021, 16:19 - Redactie
Liesbeth de Musical deze week volledig te zien op YouTube

Deze week kun je op YouTube gratis kijken naar Liesbeth de Musical. Producent De Graaf & Cornelissen maakt de musical beschikbaar omdat het donderdag 25 maart precies een jaar geleden is dat Liesbeth List overleed. Daarnaast was er onder andere een verzoek om de musical beschikbaar te maken van Stichting Vier Het Leven die nu uiteraard niet met hun ‘cliënten’ naar de theaters kunnen.

Liesbeth ging op 2 oktober 2017 in première en was te zien tot 7 januari 2018. In de musical speelde Renée van Wegberg de rol van Liesbeth List, Jonathan Demoor speelde Robert Braaksma en Jacques Brel, Michael Konings speelde Ramses Shaffy, Rolf Koster was Couturier en producent, Julia Berendsen was de dochter van Liesbeth en Johnny Barendsen was te zien als Cees Nooteboom.

De musical kan hieronder bekeken worden en hier op YouTube. Afgelopen jaar werd de voorstelling door de producent ook een korte periode geplaatst op YouTube om de theater- en musicalliefhebbers de gelegenheid te geven in de crisistijd toch van enkele originele shows te kunnen laten genieten.

Première
2 oktober 2017
Dernière
7 januari 2018
Producent
De Graaf & Cornelissen
keyboard_arrow_rightMeer over Liesbethkeyboard_arrow_rightAnder nieuws over Liesbeth
Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda