Les Misérables wegens succes naar Parkstad Limburg Theaters

2 maart 2023, 13:42 - Redactie
Les Misérables wegens succes naar Parkstad Limburg Theaters
Foto: Musicalweb

Les Misérables komt ook naar Parkstad Limburg Theaters zo is aangekondigd. Vorig jaar werd al bekend dat de musical in april te zien is in Theater aan het Vrijthof. Wegens het succes in Maastricht keert Les Misérables in november terug naar Zuid-Limburg. De directies van beide theaters zijn trots op de komst van de extra voorstellingen.

Les Misérables is de grootste reizende musical die in de afgelopen jaren in de regio te zien is geweest. "We zijn ontzettend blij Les Misérables te verwelkomen in Parkstad. Het verhaal van Jean Valjean heeft onmiskenbaar veel raakvlakken met onze regio, zoals de noodzaak om armoede en onrechtvaardigheid te bestrijden en de levensomstandigheden van de meest kwetsbare leden van de samenleving te verbeteren. Les Misérables is een eerbetoon aan menselijke veerkracht. Het geeft ons daarom enorm veel voldoening deze wereldberoemde musical te presenteren aan ons publiek." Aldus Janine Dijkmeijer, directeur van Parkstad Limburg Theaters.

“We zijn ontzettend trots dat met het grote succes in Maastricht, Les Misérables volgend seizoen ook te zien is in Heerlen. Gezamenlijk gaan we als Zuid-Limburgse theaters ervoor zorgen dat alle inwoners van Limburg (en verder) de mogelijkheid hebben de voorstelling in Limburg te bezoeken.” - Brigitte van Eck, directeur van Theater aan het Vrijthof.

Ook Ruud de Graaf, producent van De Graaf & Cornelissen Entertainment kijkt enorm uit naar de samenwerking met Parkstad Limburg Theaters in Heerlen en Theater aan het Vrijthof in Maastricht. “Fantastisch om de Limburgers te laten genieten van Les Misérables! Vanwege het grote verkoopsucces in heel Nederland en zeker ook in Maastricht zijn we trots en blij dat we ook in Heerlen zullen gaan spelen. Deze grote musical is van absolute wereldklasse en een ‘must see’ voor alle liefhebbers van de absolute top. Wij verheugen ons erop om Les Misérables dit jaar ook in Heerlen te mogen brengen”.

De musical is 13 april tot en met 23 april te zien in Theater aan het Vrijthof en van 1 november tot en met 12 november in Theater Heerlen.

Première
5 maart 2023
Dernière
12 november 2023
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over Les Misérables (2023) Ander nieuws over Les Misérables (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda