Kataklò brengt een ode aan de sport met Play

18 september 2017, 10:53 - Redactie
Kataklò brengt een ode aan de sport met Play

In haar nieuwe voorstelling Play brengt de dansgroep Kataklò een ode aan de sport. Met humor en muziek nemen de dansers je mee naar een droom van fysieke poëzie. Het resultaat is een show waarin de sensatie van sport, de zeggingskracht van dans en de betovering van theater samenkomen. De première van Play is op woensdag 4 oktober in Stadstheater de Kom in Nieuwegein en is tot en met 29 oktober 2017 in heel het land te zien.

In de afgelopen twintig jaar heeft Kataklò (oud-Grieks voor: ‘I dance by bending and contorting my body’) een naam opgebouwd met hun voorstellingen. Het Italiaanse gezelschap zet een show neer met de sensatie van spierkracht, de sympathie van spel en het aantrekkelijke van ambitie. Communicatie is geen probleem, de dansers spreken een lichaamstaal die grenzeloos tot de verbeelding spreekt.

Een voorstelling vol atletische acrobatiek, kleurrijke kostuums, doordachte choreografie en creatieve belichting. Bij Play kom je oren en ogen te kort. Het publiek wordt meegenomen in een droom van fysieke poëzie en ironie. Reken op een dynamische optelsom van mooie momenten waarbij de energie van het podium spat.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Datum: 24-02-2024
Tijd: 13:00 uur
Volledige agenda