Jesus Christ Superstar verlengd tour in Rotterdam Ahoy

19 januari 2017, 13:02 - Redactie
Jesus Christ Superstar verlengd tour in Rotterdam Ahoy
Foto: Margot de Heide

De tournee van Jesus Christ Superstar krijgt een grote finale op 5, 6 en 7 mei in Rotterdam Ahoy. In een spectaculair decor, geïnspireerd op de wereldberoemde Arena di Verona, zal Ted Neeley met de cast van Jesus Christ Superstar en een groot live orkest te zien zijn in een grootse en opzienbarende finale. Ook zullen een aantal bijzondere gasten, die binnenkort worden bekend gemaakt, acte de présence geven.

Het is een grote wens van Ted Neeley om op bijzondere wijze afscheid te kunnen nemen van zijn Nederlandse fans: "Ik ben ontroerd door de vele duizenden fans die naar onze Jesus Christ Superstar komen kijken. Het is voor de hele cast en crew hartverwarmend te ervaren hoe de fans deze voorstelling omarmd hebben en wij zijn enorm blij dat we nog een laatste keer terug kunnen komen naar Nederland om op een bijzondere manier afscheid te nemen. Dat dit gaat gebeuren in de Rotterdam Ahoy, waar sterren als Prince, Bruce Springsteen, U2 en de Rolling Stones op het toneel hebben gestaan, is een droom die uitkomt!"

Jesus Christ Superstar is nog tot en met 29 januari te zien in MartiniPlaza in Groningen en van 31 januari tot en met 5 februari in het RAI Theater in Amsterdam.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: 14 de musical
Locatie: AFAS Theater
Datum: 25-09-2021
Tijd: 17:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda