Jesus Christ Superstar in de zomer terug in DeLaMar

26 januari 2024, 13:04 - Redactie
Jesus Christ Superstar in de zomer terug in DeLaMar
Foto: Musicalweb

Na de première van Jesus Christ Superstar afgelopen zondag is er een ware run op kaarten ontstaan. In enkele dagen zijn er tienduizenden kaarten verkocht, waardoor er nu al in totaal honderdduizend kaarten zijn verkocht. Producenten Albert Verlinde, Jaco Kaasschieter en Matthijs Bongertman zijn dan ook verheugd bekend te maken dat de musical in augustus terugkeert naar het DeLaMar Theater. Vanaf vandaag zijn de kaarten voor deze shows te koop.

Jesus Christ Superstar is nog tot en met 18 februari in DeLaMar te zien. Daarna reist de voorstelling door heel Nederland en doet als eerste Emmen aan. Eerder is al bekend gemaakt dat de theatertournee van de iconische voorstelling met extra shows in Schouwburg Het Park in Hoorn is verlengd. Nu komt daar nog de extra maand in augustus in Amsterdam bij.

"Regisseur Ivo van Hove heeft een geweldige voorstelling neergezet," laat Andreas Fleischmann, directeur van DeLaMar, weten. "Ik ben ontzettend blij dat de interesse in de kaarten zo groot is en dat Jesus Christ Superstar in augustus opnieuw naar ons mooie theater komt."

Première
21 januari 2024
Dernière
29 september 2024
Producent
Albert Verlinde Entertainment
Meer over Jesus Christ Superstar (2024) Ander nieuws over Jesus Christ Superstar (2024)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda