Het DeLaMar Theater opent theatercafé met live muziek

17 juli 2023, 12:52 - Redactie
Het DeLaMar Theater opent theatercafé met live muziek

Aan het begin van het nieuwe theaterseizoen opent het Amsterdamse theater DeLaMar de deuren van haar eigen theatercafé. In Café DeLaMar kunnen bezoekers, artiesten en andere geïnteresseerden voor én na de theatervoorstellingen terecht voor drankjes en borrelhappen. Daarnaast is er elke donderdag t/m zondag live muziek van wisselende artiesten. DeLaMar hoopt in het café een ongedwongen huiskamersfeer te creëren, middenin de reuring van het aangrenzende Leidseplein.

Vanaf dinsdag 5 september is Café DeLaMar te bezoeken, met een officiële opening op donderdag 14 september. Op deze feestelijke avond zal René van Kooten het muzikale programma verzorgen. De musicalster speelt één van de hoofdrollen in Mamma Mia!, de voorstelling die de weken rondom de opening van Café DeLaMar in het theater te zien is. De acteur treedt tot en met 17 september op in Café DeLaMar, daarna zullen andere bekende artiesten en jonge talenten het stokje overnemen. Op delamar.nl.nl/cafe komt een overzicht van welke artiesten wanneer de live muziek in het café zullen verzorgen.

Café DeLaMar zal op voorstellingsdagen vanaf 18:00 uur geopend zijn en op dagen met een matineevoorstelling vanaf 12:00 uur. Het café biedt een gevarieerde kaart aan met o.a. (speciaal)bier, wijn, cocktails, mocktails en verschillende borrelhappen.

Directeur Andreas Fleischmann: “Café DeLaMar wordt een gemoedelijke culturele oase middenin het centrum van Amsterdam. Het is dé plek om elkaar voor een theatervoorstelling te ontmoeten en een kop koffie te drinken, of om na afloop gezellig te borrelen en na te praten. Dit kan met andere theaterbezoekers, maar we nodigen artiesten ook van harte uit om langs te komen. Dankzij deze ongedwongen Amsterdamse cafésfeer en natuurlijk de fijne live muziek denk ik dat we een hele waardevolle aanvulling zullen zijn aan het horeca-aanbod op het Leidseplein.”

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda