Fred van Leer opent nieuw winterfestival IJsvrij in Rotterdam

4 december 2017, 09:04 - Redactie
Fred van Leer opent nieuw winterfestival IJsvrij in Rotterdam

Aanstaande vrijdag om 17:30 uur openen Fred van Leer en Wethouder Stuijvenberg het nieuwe winterfestival IJsvrij Park Festival in Rotterdam.

Fred van Leer is van oorsprong een echte Rotterdammer en krijgt de eer om met een druk op de knop alle lichtjes van het festival te ontsteken. De wethouder zal daarna een symbolische ereronde schaatsen. Het publiek kan aansluitend het ijs op, deelnemen aan het silent disco schaatsen en genieten van de winter BBQ.

"'Kerst is voor mij echt het hoogtepunt van het jaar. Ik kan niet wachten om die boom op te zetten en hou van de winter. En nu die heerlijke ijsbaan bij de Euromast erbij" - aldus Fred.

Gedurende het openingsweekend is er een vol programma; Convoi Exceptional treedt op, BIRD presenteert Marutyri en Theater Rotterdam organiseert een hondenkoor van Woef Side Story. De Kerstsfeer is groots aanwezig in het paviljoen met winterse kost, glühwein of een warme chocolademelk met slagroom.

IJsvrij is met haar ijsbaan van 500m2, haar paviljoen en maand lange programma het eerste winterfestival dat Rotterdam rijk is.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda