Frank Sanders keert in augustus met The Rozettes terug in het theater

21 juni 2019, 10:54 - Redactie
Frank Sanders keert in augustus met The Rozettes terug in het theater
Foto: Andy Doornhein

In augustus keert Frank Sanders met het vierde deel van The Rozettes terug in het theater. Naast Frank Sanders spelen ook Wesley de Ridder, Mitch Wolterink en Samir Hassan mee. Verantwoordelijk voor het script is Allard Blom, de regie is in handen van Paul van Ewijk regisseert en Ivo Chundro maakt de choreografie. Net als het eerste seizoen kruipt Guus van Wolde achter de piano. En natuurlijk in prachtige kostuums van Jan Aarntzen.

Ashley Knight (Wesley de Ridder) opent in hartje Amsterdam haar eigen club: de Knight Club. Ze begeleidt voor die opening het jonge talent Bouncy (Mitch Wolterink). Maar dan staat Felix (Frank Sanders) voor de deur: Dé vroegere mentor van Ashley. Felix heeft zijn club op Ibiza even in de steek gelaten om een verschijning te maken tijdens de opening van de Knight Club. En hij heeft de jonge Alex (Samir Hassan) meegenomen. Maar zit Ashley nog wel te wachten op de goede raad van Felix? En zit Ashley tijdens de opening wel te wachten op Felix’ alter ego, Lady Felice? The Rozettes 4 Ever is een confrontatie tussen jong en oud, tussen toen en nu, tussen kunst en vermaak. Maar bovenal is dit vierde deel van The Rozettes sage een weerzien met onweerstaanbare types als Lady Felice en Ashley Knight en een kennismaking met spannend, nieuw talent.

De voorstelling is te zien van 8 augustus tot en met 1 september (iedere donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag) in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda