Extra shows in november voor Murder Ballad

18 september 2020, 10:11 - Redactie
Extra shows in november voor Murder Ballad

De musical Murder Ballad heeft in Coronatijd het vertrouwen gewonnen van de theaterliefhebbers. Ondanks dat de musical met Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor nog van start moet gaan, zijn er afgelopen weken al duizenden tickets verkocht. Hierdoor is besloten om extra shows toe te voegen in onder andere Breda, Gouda en Leeuwarden.

De musical is met 100 shows de grootste tournee van dit najaar. Sinds de bekendmaking half juli zijn er al duizenden tickets verkocht voor Murder Ballad. Enkele shows zijn al uitverkocht, waarvan de première op 12 oktober in De Goudse Schouwburg zelfs binnen 7 minuten uitverkocht was. Reden genoeg om extra shows aan te kondigen.

"In tijden als deze word je extra bewust hoe bijzonder dingen kunnen zijn! Wij zijn in onze laatste ontwikkelfase om een prachtige doorgecomponeerde musical volgens de opgestelde richtlijnen van het RIVM te brengen. Het feit dat wij, alvorens onze tournee gestart is, zoveel vertrouwen krijgen van het publiek, daar mag ik mij als producent gelukkig mee prijzen!"

Murder Ballad vertelt het verhaal van Sara een jonge twintiger vol ambitie, die alles uit het leven haalt wat erin zit, tot ze de kalmere Michael ontmoet en een gezin sticht. Alles lijkt goed te gaan, tot ze na jaren een oude vlam van vroeger tegen het lijf loopt en begint te twijfelen of ze wel de juiste levenskeuzes heeft gemaakt.

De extra shows zijn op: 11 november in het Chassé Theater in Breda en 28 november in Schouwburg De Harmonie te Leeuwarden. Naast de première op 12 oktober zal er diezelfde avond ook een voorpremière plaatsvinden in De Goudse Schouwburg.

Première
12 oktober 2020
Dernière
28 juni 2021
Producent
STENT
Meer over Murder BalladAnder nieuws over Murder Ballad
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Datum: 24-02-2024
Tijd: 13:00 uur
Volledige agenda