Exact hoofdsponsor van Willem van Oranje – Musical des Vaderlands

28 juni 2021, 19:14 - Redactie
Exact hoofdsponsor van Willem van Oranje – Musical des Vaderlands

Exact, leverancier van financiële en bedrijfssoftware, heeft zich voor een periode van minimaal twee jaar als hoofdsponsor verbonden aan de productie Willem van Oranje de musical. Het thema verbondenheid neemt een centrale plek in de thematiek van de musical. Dit willen beide partijen in de samenwerking dan ook nastreven en uitstralen.

Vandaag is de overeenkomst geformaliseerd op de bouwgrond van het theater in Delft door het tekenen van het contract door Paul Ramakers, CEO van Exact en Pierre Karsten en Rick Engelkes, producenten van de musical over het leven en het gedachtegoed van Willem van Oranje. Het theater wordt speciaal gebouwd voor de musical, naast het hoofdkantoor van Exact. Willem van Oranje wordt weer tot leven gewekt op historische grond, in de stad waar hij is gestorven voor zijn idealen en waar hij ligt begraven.

Rick Engelkesis bijzonder blij dat Exact zich op deze overtuigende manier verbindt aan hun productie. “Je Maintiendrai” (ik zal handhaven), de spreuk van Willem van Oranje: daar heb ik in deze coronatijd veel aan gedacht en aan vastgehouden. Als een mooi bedrijf als Exact zich dan op deze overtuigende manier verbindt aan ons bijzondere project en net als wij gelooft in onze productie en de match met hun zakelijke doelgroep, daar kunnen wij alleen maar trots op zijn.”

Pierre Karsten vult aan: “Bovendien geeft Exact met deze samenwerking veel vertrouwen aan de culturele sector in zijn geheel, wat na de coronapandemie heel bijzonder genoemd mag worden”. De inhoudelijke details van dit unieke, strategische partnerschap worden in een latere fase bekend gemaakt maar betreffen in ieder geval samenwerking op het gebied van branding, activatie en hospitality.

Willem van Oranje is vanaf november 2022 te zien in Delft.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda