Elisabeth in Concert dit jaar te zien op Paleis Soestdijk

5 februari 2018, 10:14 - Redactie
Elisabeth in Concert dit jaar te zien op Paleis Soestdijk

De locatie van het openluchtspektakel Elisabeth in Concert 2018 is bekend. Na een succesvolle editie in 2017 is het evenement dit jaar te zien op Paleis Soestdijk in Baarn.

Albert Verlinde, producent en algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland: “De reacties die we vorig jaar hebben ontvangen op Elisabeth In Concert op Paleis het Loo waren overweldigend. We hebben meer dan 32.000 bezoekers mogen ontvangen. Dit jaar was Paleis het Loo in verband met een verbouwing niet beschikbaar, maar we zijn ontzettend blij dat we met Paleis Soestdijk opnieuw op een koninklijke locatie terecht kunnen. Elisabeth in Concert is een nieuw concept dat we hebben bedacht om een klassieker om te vormen naar een concertante voorstelling en het is natuurlijk fantastisch om te zien dat dat zo aanslaat. Dit jaar hebben we met Paleis Soestdijk wederom een ultieme locatie gevonden voor deze romantische, muzikale sensatie. Ik ben hier heel blij mee en kijk er ontzettend naar uit."

Pia Douwes, hoofdrolspeelster Elisabeth in Concert 2018: “Elisabeth is één van de dierbaarste rollen die ik heb mogen spelen. Dat ik nogmaals Elisabeth in Concert mag doen is al een feest, maar dat Paleis Soestdijk op een steenworp afstand van mijn woonplaats is maakt het nóg specialer.” Naast Pia Douwes zijn ook Stanley Burleson, Jeroen Phaff, Doris Baaten, Wim van den Driessche en Addo Kruizinga net als afgelopen jaar weer van de partij.

Elisabeth in Concert is van 8 tot en met 17 juni te zien op Paleis Soestdijk, de kaartverkoop gaat open op 7 februari.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda