Dutch Junior Musical Academy breidt uit met dansafdeling

3 maart 2016, 11:14 - Redactie
Dutch Junior Musical Academy breidt uit met dansafdeling

De vraag naar danslessen bij de in Oud-Beijerlande gevestigde musical academy werd het afgelopen jaar zo groot, dat dit heeft geresulteerd in een nieuwe dansafdeling.

Inmiddels biedt de Dutch Junior Musical Academy al vijf jaar musicallessen voor kinderen van 6 tot 18 jaar. En niet zonder succes; met een eigen pand en ruim 150 leerlingen waarvan een aantal het tot een professionele productie schopten blijkt de formule van de DJMA aan te slaan. In het afgelopen jaar werd de vraag naar danslessen zo groot, dat dit heeft geresulteerd in een dansafdeling.

De danslessen die DJMA biedt staan -net als de musicallessen- voor kwaliteit en individuele aandacht en worden gegeven door docenten met veel ervaring en vooral passie voor het vak. Tijdens de lessen wordt er de nodige aandacht aan techniek besteed en er wordt daarnaast aan choreografieën gewerkt, met als doel optreden voor publiek. Aan het einde van het seizoen staat de eerste grote dansshow gepland.

Danslessen worden aangeboden in de stijlen street, urban, modern en klassiek voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 18 jaar. Kinderen die interesse hebben kunnen vrijblijvend een proefles volgen. Geïnteresseerden in een gratis proefles kunnen zich daarvoor aanmelden via info@musicalacademy.nl.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda