De scénefoto’s van Piaf de musical

26 september 2023, 09:23 - Redactie
De scénefoto’s van Piaf de musical
Foto: Annemieke van der Togt

De eerste scénefoto’s van Piaf de musical van producent De Theater BV zijn gepubliceerd. In Piaf speelt Suzan Seegers de hoofdrol van Edith Piaf. Naast Suzan maken Thomas Cammaert, Cystine Carreon, Job Bovelander en Hein Gerrits deel uit van de cast.

In deze nieuwe Nederlandse musical over het leven én de dood van Édith Piaf ontmoeten we de legendarische zangeres als ze net is overleden. Niet in Parijs met een priester aan haar bed, zoals ze had gewild, maar in een of ander gehucht. Terwijl haar man haar alsnog naar Parijs brengt, komt de pas overleden en verwarde Piaf vier karakters tegen die een onuitwisbare indruk op haar bestaan hebben achtergelaten. De Engel. De Duivel. De Nar. En de Dood. Aan de hand van de verhalen van haar vier levensgezellen herbeleeft Piaf verschillende belangrijke momenten in haar leven om te ontdekken wie ze was, en wat ze achterlaat.

Piaf is geschreven door Allard Blom en wordt geregisseerd door Martin Michel. Piaf gaat op vrijdag 13 oktober in première in het DeLaMar in Amsterdam en is te zien in 70 theaters.

Scenefoto's: Annemieke van der Togt

Première
13 oktober 2023
Dernière
24 februari 2024
Producent
De Theater BV
Meer over Piaf de musical (2023) Ander nieuws over Piaf de musical (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda