De Kring in Roosendaal trapt theaterseizoen af met Musical Summer Concert

7 juli 2021, 10:02 - Redactie
De Kring in Roosendaal trapt theaterseizoen af met Musical Summer Concert

Op zaterdag 4 september vindt in Schouwburg De Kring in Roosendaal het Musical Summer Concert plaats. Dit zal de allereerste voorstelling van het nieuwe theaterseizoen zijn die hier in het theater te zien is.

De cast bestaat uit talenten die de afgelopen jaren hun sporen in verschillende musicals al ruimschoots hebben verdiend: Jolijn Henneman, Nienke Latten, Linda Verstraten, Elindo Avastia en Jeroen Robben. Billy Maluw en André van Damme zijn verantwoordelijk voor de muzikale begeleiding. Ook zal een grote groep studenten van de theateropleiding Codarts en de Fontys Hogeschool voor de Kunsten een groot ensemble vormen tijdens de concerten.

Het Musical Summer Concert staat garant voor anderhalf uur genieten van de mooiste musicalhits. Hits uit de carrières van de artiesten zullen in het concert niet ontbreken. Maar niet alleen de beroemde klassiekers uit shows als Les Misérables en Mamma Mia! zijn te horen, ook nieuwe hit-musicals en off-Broadway producties maken deel uit van dit musicalprogramma.

Het Musical Summer Concert wordt geproduceerd door Nathan Markuszower, “Ik ben enorm blij en trots dat we het theaterseizoen in de Kring in Roosendaal mogen aftrappen met ons Musical Summer Concert. De samenwerking met het theater verloopt uitstekend en ik verheug me op een mooie aftrap van een prachtig theaterseizoen! ”

Naast de vijf solisten en de twee muzikanten, is er een koor/ ensemble bestaande uit studenten van de theateropleiding Codarts en de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Dit ensemble bestaat uit Anh Khoa Tran, Bas van Rijswijk, Belle Zimmerman, Brecht Coppers, Clarissa Bruhn, Demi Hubers, Djin Kastje, Emilio Moreno Arias, Fien Meesen, Friederike Bauer, Julia Pera, Lisa Drinkwater, Martijn Smids, Nikie Verberne, Pamela Kroes, Silvana Rocha, Sophie Janssens, Suzanne van der Els, Valerie Lai, Wera Misset en Romy Peters.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda