David van den Tempel sluit zich aan bij ZangProfs

6 januari 2021, 15:16 - Redactie

David van den Tempel (bekend van o.a. Soldaat van Oranje, The Full Monty, Evita) is naast acteur/zanger al geruime tijd vocal coach. Hij is gecertificeerd docent in de Vocal Core TM en is opgeleid door Rein Kolpa. Rein Kolpa (bekend van o.a. The Sound of Music, 42nd Street) is al vijf jaar de drijvende kracht achter Zangprofs. Samen gaan zij nu ZangProfs vorm geven.

"Bijna vijf jaar geleden heb ik ZangProfs opgericht. Stap voor stap is de organisatie zo mooi gegroeid dat het te veel werk is geworden voor mij alleen", aldus Rein Kolpa. "Voor mij was David de perfecte kandidaat om mij te helpen ZangProfs naar een hoger plan te tillen en de volgende stap mee te zetten."

Voor David was het de juiste stap op het juiste moment. "Ik geniet enorm van het lesgeven naast mijn eigen werkzaamheden als acteur/zanger. Ik merk dat ik er zelf beter van word en dat ik er een hoop voldoening uit haal. Ik heb dus enorm veel zin om samen met Rein aan de slag te gaan. Op dit moment werk ik als Covid-19 Buddy in het St Antonius ziekenhuis. Het lesgeven zorgt er toch voor dat ik met mijn allergrootste passie bezig kan blijven in deze lastige tijd."

ZangProfs is een organisatie die gespecialiseerd is in het geven van zanglessen aan professionals en amateurs. Naast privé zangles biedt Zangprofs ook een breed aanbod aan workshops aan.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda