Danny de Munk en Silver Metz brengen single uit

30 april 2018, 07:58 - Redactie
Danny de Munk en Silver Metz brengen single uit

Fans van Holland Zingt Hazes hoeven niet te treuren nu de vier concerten van het grootste meezingfeest achter de rug zijn. Danny de Munk en Silver Metz brengen het nummer Toe nou, kom weer thuis op single uit. Op het podium in Ziggo Dome zongen zij dit Hazes-nummer al samen. Dat heeft bij de fans zoveel losgemaakt dat nu besloten is om het nummer officieel uit te brengen.

"Deze single wordt de aftrap van de Hazes Herinnering," laat producent MediaLane weten. "We gaan maandelijks een Hazes Herinnering ophalen met een artiest, die aan een bepaald Hazes nummer een dierbare en persoonlijke herinnering heeft. Over een jaar, wanneer de zevende editie van Holland zingt Hazes start, hebben we een mooi, persoonlijk document aan dit icoon."

Voor Danny de Munk is het nummer Toe nou, kom weer thuis bijzonder. "Het was voor mij de eerste keer dat ik met André op een podium stond. In 1985, een jaar na de film-première van Ciske de Rat, zongen we samen dat nummer tijdens de televisieopnames van Een Avondje André. Hij was mijn grote idool en die avond vergeet ik nooit meer. Ik zong met mijn held. Toen hij overleed, ging er ook een stuk van mijn jeugd verloren. André hoorde zo bij mijn leven. Het feit dat ik nu ditzelfde lied met
Silver Metz zing, met wie ik de première heb gespeeld van Ciske de Rat – De Musical, maakt de cirkel echt rond."

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda