Come From Away vanaf september op Apple TV+

30 april 2021, 20:39 - Redactie
Come From Away vanaf september op Apple TV+

De registratie van de musical Come From Away zal in september op Apple TV+ gaan verschijnen zo is bekendgemaakt. In februari dit jaar werd al aangekondigd dat de musical in mei zal worden opgenomen in het Gerald Schoenfeld Theatre op Broadway waar de musical ook te zien was tot de theaters moesten sluiten als gevolg van het coronavirus.

Wanneer de registratie, met de Broadway-cast, exact te zien zal zijn in september zal op een later moment worden bekendgemaakt. RadicalMedia zal de productie filmen, dit bedrijf maakte eerder ook de registratie van Hamilton voor Disney+. De verfilming zal worden geregisseerd door Christopher Ashley die de musical ook aanvankelijk regisseerde.

Come From Away vertelt een waargebeurd verhaal: toen op 11 september 2001 het Amerikaanse luchtruim werd gesloten landden 38 vliegtuigen noodgedwongen in het Canadese plaatsje Gander. De kleine gemeenschap van Gander sloeg de handen ineen om de ruim 7.000 gestrande reizigers voor meerdere dagen op te vangen en te verzorgen.

Vanaf november brengt producent MediaLane een Nederlandse versie van Come From Away. De musical gaat op 18 november in première in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda