Come From Away vanaf 10 september op Apple TV+

6 augustus 2021, 08:17 - Redactie
Come From Away vanaf 10 september op Apple TV+

De registratie van de musical Come From Away zal vanaf 10 september wereldwijd te zien zijn op Apple TV+, eerder was al duidelijk dat de registratie vanaf september online zou gaan komen. Come From Away werd in opgenomen in het Gerald Schoenfeld Theatre op Broadway waar de musical ook te zien was tot de theaters moesten sluiten als gevolg van het coronavirus.

Come From Away vertelt een waargebeurd verhaal: toen op 11 september 2001 het Amerikaanse luchtruim werd gesloten landden 38 vliegtuigen noodgedwongen in het Canadese plaatsje Gander. De kleine gemeenschap van Gander sloeg de handen ineen om de ruim 7.000 gestrande reizigers voor meerdere dagen op te vangen en te verzorgen.

RadicalMedia heeft de productie opgenomen, dit bedrijf maakte eerder ook de registratie van Hamilton voor Disney+. De verfilming is geregisseerd door Christopher Ashley die de musical ook aanvankelijk regisseerde.

Vanaf november brengt producent MediaLane een Nederlandse versie van Come From Away. De musical gaat op 18 november in première in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda