Bastiaan Ragas krijgt hoofdrol in Zodiac de musical

6 augustus 2021, 11:03 - Redactie
Bastiaan Ragas krijgt hoofdrol in Zodiac de musical
Foto: Robin Kamphuis

Bastiaan Ragas is toegevoegd aan de cast van Zodiac de musical. Na 12 jaar is Bastiaan terug in een grote musical. Aankomende zondag 8 augustus beleeft hij zijn première als Frederik in de musicalproductie. Hij wisselt daarmee de rol af met René van Kooten.

“Ik ben enorm vereerd dat ik deze imposante rol met René mag afwisselen. Het verhaal van ZODIAC de musical is actueler dan ooit en hoop zeker iets meer bewustzijn over de toekomst van onze aarde te creëren. Maar ik wil vooral het publiek een prachtige show en theaterervaring laten beleven en dat is ZODIAC zeker.”, aldus Bastiaan Ragas

In 2002 waren de kaarten net iets anders geschud, toen nam René de rol van Bastiaan over in Aida de Musical omdat Ragas een rol ging spelen in de musical 3 Musketiers. René: “Nu zijn na al die jaren de rollen omgedraaid. Ik ben ervan overtuigd dat hij de rol van Frederik op zijn eigen fantastische manier gaat spelen.”

In Zodiac de musical speelt Samir Hassan de hoofdrol van Bo, de jonge Boogschutter. Naast Samir spelen verder, Dominique de Bont, Dennis Willekens, Hilke Bierman en Marcel Visscher mee in de productie. William Spaaij is regisseur, Stanley Burleson choreograaf en Dick van den Heuvel schreef het script.

Première
5 juli 2021
Dernière
30 september 2021
Meer over Zodiac Ander nieuws over Zodiac
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda