Cindy Bell geeft les op MusicalCamp

schedule23 april 2018, 19:43 - Redactie
Cindy Bell geeft les op MusicalCamp

Alweer een nieuwe naam voor het zomerkamp in Brabant. Musicalactrice Cindy Bell reist komende zomer af naar Hapert, waar MusicalCamp voor het 9e jaar plaatsvindt.

MusicalCamp is een steeds groter kamp, waar je in de zomer terecht kunt voor een week summerschool: liedinterpretatielessen, danslessen, ensemblezang en spellessen passeren de revue. De perfecte vakantie voor iedereen die in de zomer wil bijscholen binnen het theatervak. Kinderen, volwassenen, professionals en amateurs: iedereen is welkom en krijgt op zijn eigen niveau les.

Cindy Bell heeft al veel musicalproducties op haar naam staan. Zo was ze onder andere te zien in Sonneveld, Legally Blonde, Ramses en Fame. Ook was ze afgelopen jaar deelnemer van The Voice of Holland. Het lesgeven is voor haar bekend terrein. Ze is zangcoach en geeft regelmatig workshops aan grote gezelschappen. Ook geeft ze les aan de Fontys dansacademie en de Lucia Marthas Academie.

Cindy zal tijdens de tweede week MusicalCamp deel uitmaken van het vaste docententeam en ze zal onder andere de lessen liedinterpretatie voor haar rekening nemen. Andere (gast)docenten die er komende zomer bij zijn, zijn Marcel Visser, Lisse Knaapen, Pia Douwes en Alberto ter Doest.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Bekijk nu de scenefoto’s van Anastasiaschedule 20 september 2019, 09:52
Ook hoofdrol voor Liz Snoijink in Anastasiaschedule 20 september 2019, 07:58
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda