Cinderella van Music Hall vanaf half december te zien

7 augustus 2019, 08:57 - Redactie
Cinderella van Music Hall vanaf half december te zien
Foto: Lauren Van Gansen

Producent Music Hall brengt vanaf half december dit jaar het sprookje Cinderella. De voorstelling is te zien van 19 december tot 30 december in Stadsschouwburg Antwerpen en van 2 januari tot 5 januari volgend jaar in Capitole Gent.

De Nederlandse Roos van der Waerden speelt de hoofdrol van Ella/Cinderella. Roos vertolkte eerder nog de rol van Wendy in de internationale Music Hall-productie Peter Pan, The Never Ending Story. De Nederlandse Sacha Setubun vertolkt de rol van Lord Chamberlain. Sascha speelde ook in Peter Pan, The Never Ending Story en was de afgelopen drie jaar te zien in The Lion King in het Circustheater in Scheveningen.

Zowel Isabelle Heremans, Sofie De Schryver als Stéphania Casneuf pakten afgelopen seizoen hun eerste hoodfrollen in een professionele productie en waren in februari dit jaar te zien in Neverland, the adventures of Peter Pan. Isabelle zal de rol van de boze stiefmoeder vertolken, Sofie kruipt in de huid van de mama van Cinderella, Emily en Stéphania is te zien als stiefzus Drizella. Susan Tonnard zal de rol van de valse stiefzus Anastasia gaan spelen.

Wie in de huid van de Prins zal mogen kruipen en wie de rol van de vader van Cinderella zal vertolken, wordt later bekendgemaakt. De regie is in handen van Christophe Ameye, Laurent Flament is verantwoordelijk voor de choreografie.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda